vierailun suunnittelu

Aloita vierailun suunnittelu tutustumalla erilaisiin yritysvierailukohteisiin, oheispalveluihin ja giveaway tuotteisiin.

OMA TILI

Vierailun järjestäjänä saat luotua oman käyttäjätilin helpottamaan vierailun suunnittelua. Kirjautuneena käyttäjänä voit hyödyntää sivuston ohjelman rakentamisen työkalua.

rakenna vierailun ohjelma

Saat lisättyä teille sopivat tuotteet ja palvelut vierailun ohjelmaan painamalla tuotekortilla näkyvää sydäntä. Kokoamasi ohjelman voit lähettää toiselle henkilölle, joka pääsee näin katsomaan lisäämiäsi tuotekortteja (yrityksiä, palveluita jne.).

Ennen vierailua

Kutsu

Hyödynnä kutsussa esimerkiksi kainuulaista maisemaa videoiden ja kuvien muodossa.

Kainuun kuvapankkiin pääset tästä.

vieraiden saapuminen

Tulevatko vieraasi itsenäisesti Kainuuseen? Hyvä opastus Kainuun saavuttamiseksi on Arctic Lakeland -sivustolla, sieltä löytyvät niin lento-, juna- ja bussiaikataulut sekä opastus omalla autolla saapumiseen.

Vierailun aikana

Tauko

Tarjoa vieraillesi mahdollisuus pieneen pysähtymishetkeen esimerkiksi kokouspäivän ohjelman keskellä tai siirtymisen aikana toiselle paikkakunnalle, kauniissa Kainuun luonto- ja kaupunkimaisemassa. Kauniita kuvauskohteita on tarjolla joka kulmalla.

Hästägit #

Vieraille on hyvä kertoa muutamia Kainuu hästägejä, joita he voivat liittää omiin sosiaalisen median julkaisuihin.

#kainuu
#visitkainuu
#arcticlakeland
#madeinkainuu_madetovisit

Ryhmäkuva

Muista ottaa vierailijajoukosta yhteiskuva mukavassa vierailukohteessa.

Syksyä Kajaanin Limppusaaressa

Tarinat

Kainuusta voi kertoa tuhansin tarinoin. Kainuun liitto on koonnut tarinoita mm. perinteistä ja luonnosta. Hyödynnä näitä vieraiden Kainuu -kokemuksen tuottamiseksi. Lue lisää.

GIVEAWAY

Lahjoja on kiva saada, mutta usein niitä on vielä mukavampi antaa. Kunhan vain keksii hyvät ideat. Katso Giveaway -sivulta, mitä paikallisia tuotteita voisit vieraillesi lahjoittaa.

Kuva: Kainuu.fi

Vierailun jälkeen

Kiitosviesti

Kiitä vieraita sähköpostilla tai vaikka postikortilla. Hyödynnä tässä vierailun aikana otettua ryhmäkuvaa. Vinkkaa vapaa-ajan matkailun mahdollisuuksista Kainuuseen ohjaamalla vieraat Arctic Lakeland -matkailun verkkosivulle.

Palautelomake

Kysy palautetta vierailusta. Me kehitämme yhdessä yritysten kanssa entistä mieleenpainuvampaa vierailua Kainuussa. Lähetä palautekysely vieraallesi, voit hyödyntää oheista tekstiä ja sähköistä kyselyä tästä.