Kainuun vierailijakonsepti
– Made In Kainuu

Kainuulaisissa yrityksissä ja organisaatioissa käy vuosittain satoja kotimaisia ja ulkomaisia vaikuttajia ja vierailijoita, joille on tärkeää tarjota onnistunut vierailukokemus Kainuussa. Omakohtainen, positiivinen kokemus maakunnasta edistää tunnettuutta ja imagoa, yhteistyön syntymistä, ja tätä kautta rahoituksien ja investointien saamista Kainuuseen.    

Kainuun Yrittäjät ja Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy toteuttavat yhdessä Kainuun vierailijakonseptin ja palvelualustan rakentaminen, KARA-hanketta, jossa päätavoitteena on kainuulaisiin yrityksiin ja organisaatioihin tapahtuvan vierailijakonseptin kehittäminen. Hankkeessa toteutetaan koko Kainuun yritys- ja toimijaverkostoa palveleva käyttöalusta yritysvierailutuotteineen ja -kohteineen digitaalisesti varattaviksi onnistuneen ja mieleenpainuvan Kainuu-kokemuksen järjestämiseksi vierailujen yhteydessä.  

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 336 191 €. Hanketta rahoittavat Kainuun Liitto, React-EU EAKR-toimenpiteet (79,50 %), Kajaanin kaupunki, Sotkamon ja Hyrynsalmen kunnat (2,47 %), yksityinen rahoitus (14,85 %, 3,18 %).  Hanketta toteutetaan ajalla 1.6.2021- 31.8.2023. 

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Olemme yhteydessä valitsemallasi tavalla. – Rakennetaan yhdessä vieraillemme Kainuu -pöhinä!

Kainuun Yrittäjät ry

Birit Oksman, projektiasiantuntija
puh. +358 44 493 2622
birit.oksman@yrittajat.fi

Kuvassa: projektipäällikkö Katri Roininen, KAMK & projektiasiantuntija Birit Oksman, Kainuun Yrittäjät.