Kainuulaisissa yrityksissä ja organisaatioissa käy vuosittain satoja kotimaisia ja ulkomaisia vaikuttajia ja vierailijoita, joille on tärkeää tarjota onnistunut vierailukokemus Kainuussa. Omakohtainen, positiivinen kokemus maakunnasta edistää tunnettuutta ja imagoa, yhteistyön syntymistä, ja tätä kautta rahoituksien ja investointien saamista Kainuuseen. 

Made in Kainuu –sivusto kokoaa samaan palveluun vierailujen järjestäjien avuksi vierailukohteita, palveluita, giveaway -lahjaideoita sekä hyvät käytänteet ja vinkit Kainuu-kokemuksen saavuttamiseksi!

Täytä ilmoittautumislomake tai ota meihin yhteyttä – Rakennetaan yhdessä vieraillemme VAIKUTTAVA Kainuu -VIERAILU!

Palvelukortin tiedot viedään palveluun hankehenkilöstön toimesta, joten kortin täytössä tai esim. kuvien liittämisessä on ongelmia, olkaa yhteydessä hankkeen työntekijöihin.

Yritysvierailukohde

Haluatko tuoda esille yrityksenne ja henkilöstönne osaamista, innovaatiotoimintaa ja vaikuttaa alueen positiiviseen viestintään yhdessä muiden toimijoiden kanssa?

Vaikutetaan yhdessä rahoituksien ja investointien saamiseksi alueelle, tehdään yhdessä vaikuttava KAINUU-vierailu.

Yritysvierailukohteen ilmoittautuminen Made in Kainuu -sivustolle

Oheispalvelut

Tuottaako yrityksesi laadukasta majoitus- ja ruokailupalvelua, kokous-tai tapahtumatilaa tai mukavaa matkantekoa siirtymisiin paikasta toiseen?

Palveluun haetaan kainuulaisia yrityksiä, jotka tuottavat erilaisia palveluja tai muita vierailua tukevia toimintoja. Tuodaan palvelut esille ja varattaviksi Made in Kainuu -sivuston kautta.

Palveluntuottajan ilmoittautuminen Made in Kainuu -sivustolle

Elämykset ja aktiviteetit

Palveluun haetaan kainuulaisia yrityksiä, jotka tuottavat erilaisia aktiviteetteja tai toimivat ohjelmallisena käyntikohteena. Tuodaan erilaiset elämykset ja aktiviteetit esille ja varattaviksi Made in Kainuu -sivuston kautta.

Elämysten ja aktiviteetteja tuottavien yritysten ilmoittautuminen Made in Kainuu -sivustolle

Giveaway -lahjat

Valmistatko kainuulaista tuotetta, jonka avulla vieras voi palata muistelemaan ainutlaatuista Kainuu-vierailua?

Autetaan vierailunjärjestäjää löytämään aito kainuulainen giveaway-tuote tuomalla se esille ja löydettäväksi sivustolle.

Giveaway -tuotteiden valmistajien ilmoittautuminen Made in Kainuu -sivustolle

Mukaan lähteville yrityksille ja organisaatioille mahdollistetaan Kainuun vierailijakonseptin ja palvelualustan rakentaminen -hankkeesta asiantuntijapalveluita mm. palvelujen muotoilu, sisällöntuotanto, valo- ja videokuvaus sekä projekteja KAMK:n palvelumuotoiluopiskelijoiden kanssa. Virtuaalista vierailukonseptia rakennetaan Kajaanin ammattikorkeakoulun VR/AR -tiimin kanssa. Asiantuntijapalvelut ovat konseptiin mukaan lähteville maksuttomia ja niistä sovitaan yrityskohtaisesti hanketiimin kanssa.