• Toteutettavissa: Sopimuksen mukaan
Annin yrittäjätarinassa kuulet kainuulaisen digitaalisia palveluita tarjoavan yrityksen tarinan ja Annin omasta yrittäjämatkasta. Annille on tärkeää tuoda nuorille tiedoksi yrittäjyyttä yhtenä vaihtoehtona työllistää itsensä.

Yritystarinassa kuulet kainuulaisen digitaalisia palveluita tarjoavan yrityksen tarinan. Yrityksen päätuote on Oikotie PROvideoihin – täysin digitaalinen koulutuspalvelu, joka auttaa yrittäjää löytämäänvalloittavan varmuuden videoihin ja opettaa huipputiimin henkilökohtaisessa ohjauksessa videotaitoja, joilla luodaan tosifaneja ostopäätöksiä ja toimintaa.

Voimaavideosta on auttanut jo yli 6000 suomalaista yrittäjää ja videontekijää -Taklaamaan kamerakammon ja tekemään asiakashaavivideoita, jotka keräävät somesta ohikulkijat asiakkaiksi.

Yritystarinassa voidaan painottaa Anni Yli-Lonttisen omaa yrittäjämatkaa. Anni on palkittu Kainuun yksinyrittäjänä 2022 ja vuoden 2020 Vuoden yrittäjä-oppisopimusopiskelija. Tarinassa avataan sitä, miten nykypäivän Kainuussa toimiva yritys palvelee digitaalisesti asiakkaita ympäri Suomen? Annille on myös tärkeää tuoda nuorille tiedoksi yrittäjyyttä yhtenä vaihtoehtona työllistää itsensä.

Kajana Club Oy, Voimaavideosta

87100 KAJAANI

0505926253

anni@voimaavideosta.fi

https://voimaavideosta.fi