• Osallistujamäärä min. 1 hlö
  • Osallistujamäärä max. 20 hlö
  • Toteutettavissa: Koko vuosi, Arkisin, Päivisin, Sopimuksen mukaan
Kuhmon Woodpoliksen teollisuusalueella on tiiviillä alueella iso joukko puunjalostuksen yrityksiä. Vierailukierroksella pääset tutustumaan puun sahauksesta ja hirreksi sorvaamisesta tai vuolemisesta alkaen puun höyläykseen, maalaukseen ja CLT-levyjen valmistukseen.

Kuhmon Woodpoliksen alueella on tiiviillä alueella iso joukko puunjalostuksen yrityksiä – puutuoteteollisuuden ekosysteemi. Woodpolis on Kuhmon kaupungin puurakentamisen kehittämistoimintaa ylläpitävä ja edistävä asiantuntijaorganisaatio.

Vierailukierroksella pääset tutustumaan puun sahauksesta ja hirreksi sorvaamisesta tai vuolemisesta alkaen puun höyläykseen, maalaukseen ja CLT-levyjen valmistukseen. Woodpoliksen alueella puunjalostuksen sivuvirratkin hyödynnetään ja niistä valmistuu uusia tuotteita, energiaa ja jopa sähköä sivuvirtoja hyödyntäen. Alueellamme on myös suunnittelutoimistoja, kuivikepurun valmistusta ja ikkunatehdas.

Vierailukierros voidaan räätälöidä vierailijan toiveiden mukaisesti. Vierailuohjelma voidaan koostaa eri teemoihin liittyen esimerkiksi koko arvoketjuun,  liiketoiminnan kehittämiseen tai ekologisuuteen.