• Hinta alkaen: 160 € vrk/huoneisto
  • Osallistujamäärä min. 1 hlö
  • Osallistujamäärä max. 6 hlö
  • Toteutettavissa: Koko vuosi, Kaikkina viikonpäivinä
Kaikki huoneistorakennukset sijaitsevat upealla paikalla Särkisen järven rannalla.

Tyylikkäät, hyvin varustellut Chalets 1-2 sijaitsevat päärakennuksen yhteydessä (sisäkäytävä). Chalets 3 on päärakennuksen välittömässä läheisyydessä.

Chalets-lomahuoneistot ovat valmistuneet vaiheittain vuosina 2009 – 2014. Urheiluopiston monipuoliset palvelut, kuten ruokaravintola O’las, kahvio, uimahalli ja sisä- ja ulkoliikuntapaikat palvelevat Chalets-asiakkaita ympäri vuoden. Talvisin hiihtoladuille tai kesäisin vaellusreiteille ja lenkkipoluille pääset suoraan Urheiluopiston pihapiiristä.

2-4-hengen lomahuoneisto, 45 – 54 m²: 2-hengen makuuhuone, olohuone-keittiö, oma sauna, kuivauskaappi, parveke. Alkovissa 120 cm leveä sänky ja sen yläpuolella 80 cm leveä sänky.

4-6 hengen lomahuoneisto, 61-65 m²: kaksi makuuhuonetta joissa 2 erillistä vuodetta, yhdistetty keittiö/olohuone, jossa levitettävä sohva (lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle). Oma sauna ja parveke.

Chalets lomahuoneistoissa on 2 vrk minimivarausaika.

Varustelu; Jääkaappi, Kahvinkeitin, Sähkövatkain, Leivänpaahdin, Vedenkeitin, Höyrysilitysrauta, Silityslauta, Pölynimuri, Televisio, DVD-laite, Radio, Hiustenkuivain. Hyvin varustelluissa keittiöissä astiastot (6:lle tai 8:lle) ja ruoanlaittovälineet.

Majoitushinnat sisältävät liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen sekä kuntosalin käytön.

Lemmikit eivät ole sallittuja Chalets-lomahuoneistoissa.

Vuokatti Sport Resort Oy

Opistontie 4, 88610 VUOKATTI

+358 8 6191 500

myyntipalvelu@vuokattisport.fi