• Hinta alkaen: 249 € alk.
  • Osallistujamäärä min. 1 hlö
  • Osallistujamäärä max. 99 hlö
  • Toteutettavissa: Koko vuosi, Kaikkina viikonpäivinä, Päivisin, Iltaisin, Sopimuksen mukaan
Tarvitsetko apua vierailun järjestämiseen? Me järjestämme vierailusi aina kutsusta kiitoskorttiin asti. Tarjoamme myös vierailujen hosting-palvelut, jotta Sinä voit keskittyä itse vieraisiin ja yhdessä oloon vierailun aikana.

Me järjestämme vierailusi aina kutsusta kiitoskorttiin asti.
Tarjoamme myös vierailujen hosting-palvelut, jotta Sinä voit keskittyä itse vieraisiin ja yhdessä oloon vierailun aikana.

Halutessasi teemme suunnitelman vierailusta tai voimme suunnitella vierailun yhdessä. Tämän jälkeen voit jättää kaiken muun vierailuun liittyvän meidän vastuulle. Kantakainuulaisina me tunnemme tämän maakunnan ja osaamme suunnitella sopivimmat vaihtoehdot juuri teidän tarpeisiinne vierailun luonteesta riippuen. Sinun ei tarvitse miettiä mitkä olisivat sopivimpia kohteita tai palveluita Kainuun runsaista vaihtoehdoista.

Hosting-palvelumme avulla olemme mukana vierailullanne ja tarjoamme oman tuntemuksemme ja tietämyksemme teille. Me hoidamme vierailun isännöinnin, jotta te voitte keskittyä vieraisiinne ja voitte itsekin nauttia ohjelmasta. Hosting-palvelu saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Kiire ei kuulu Kainuun upeaan maisemaan. Järjestetään teille yhdessä ainutlaatuinen tapahtuma ilman kiirettä.

Ota yhteyttä, kerro meille vierailun luonne sekä toiveet ja me hoidamme loput!

PR & Partners Oy

Hankitie 2 A, 87500 Kajaani

0440330986

paavo@prpartners.fi

https://www.prpartners.fi/