• Toteutettavissa: Sopimuksen mukaan
Vauvahoivan palvelut taipuvat juuri siihen, mihin vanhempi tarvitsee aikaa. Esimerkiksi uran ja vauva-ajan yhdistämiseen, lepoon tai urheiluun.

Mikä Vauvahoiva?

Vauvahoiva tarjoaa konkreettista, ammattitaitoista ja hellää vauvan hoitoapua perheiden kotona Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Kajaanissa. Vauvahoivan palvelut taipuvat juuri siihen, mihin vanhempi tarvitsee aikaa. Esimerkiksi uran ja vauva-ajan yhdistämiseen, lepoon tai urheiluun. Ajattelemme hoivan olevan laajempi käsite, kuin pelkkä vauvojen hoitaminen. Tämän vuoksi tulemme tarjoamaan myös kohdennettuja käyntejä lapsivuodeaikaan, tarjoten hellää hoivaa myös vanhemmille, jotta heillä on voimaa hoivata pienintä.

Vauvahoivan toiminta perustuu ammattilaistemme vahvaan vauva-alan koulutukseen, kokemukseen sekä tahtotilaan kulkea perheiden vierellä vauva-ajan ilojen ja ihmetysten aikana. Hoivan yhteydessä tarjoamme myös imetysohjausta sekä vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa. Yhteistyötä olemme päässeet tekemään monen tahon, mm. MiB:n, Uudenmaan doulien ja Äitipiirin kanssa.

Olen Erika, nainen Vauvahoivan takana. 

Pohjakoulutukseltani olen sosionomi ja varhaiskasvatuksen opettaja. Suuren osan urastani olen työskennellyt päiväkodissa varhaiskasvatuksen aloittavien taaperoiden parissa. Uusi taitekohta on jännittävä niin lapselle kuin vanhemmallekkin,- siinä jos jossain turvan ja varmuuden tarve nostavat päätään. Olen toiminut Keski-Suomen Ensi- ja Turvakodilla vauvanhoitajana sekä työskennellyt Helsingin Kaupungilla sosiaaliohjaajana tarjoten vauva- ja taaperoperheille matalan kynnyksen palveluita.


Tähtäimessäni on aina ollut vauvaperheiden parissa työskentely. Konkreettisen askeleen tähän suuntaan aikanaan otin, kun lähdin opiskelemaan Helsingin Metropoliassa Kiikku- vauvaperhetyöntekijäksi. Olen lisäksi WHO:n hyväksymä imetysohjaaja.  Olen valmistunut  vuonna 2021 Vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi Vauva-akatemiasta, mikä antaa minulle laajan työkalupakin auttaa yhä paremmin perheitä muun muassa koliikin, rekfluksin, imetyksen sekä masuvaivojen kanssa vyöhyketerapeuttisin vauvahieronnan ottein. Lasten ja vauvojen ensiaputaitoni olen myös päivittänyt marraskuussa 2021. 
Maaliskuussa 2022 olen aloittanut matkan kohti Postpartum doula – sertifikaattia.

Nyt Vauvahoivan kautta toteutan suurinta unelmaani: – Tukea ja hoivata ihmiselämän starttiviivoilla.  Siellä, missä kaikki tärkein tapahtuu.
Tulen mielelläni kertomaan yrityksestämme, palveluistamme ja yrittämisestä.

Vauvahoiva Broder

Vesimiehenkatu 2-4 b 5

0405908395

erika.broder@vauvahoiva.fi

https://www.vauvahoiva.fi/