• Hinta alkaen: 500 € / pv
  • Toteutettavissa: Koko vuosi, Sopimuksen mukaan, Kesä, Talvi
Toteutamme valokuvaus ja videotuotantopalveluita, tarjoamalla esimerkiksi tapahtumaan kuvauspisteen tai tekemällä videokoosteen sosiaaliseen mediaan. Tarvittaessa lähetämme tapahtuman tai tilaisuuden suoraan verkkoon.

Yritysvideot

Esittele yrityksesi parhaassa mahdollisessa muodossa näyttävällä videolla. Videolla voidaan tuoda esiin yrityksen toimintaa, tuotteita, palveluita sekä henkilöitä. Videot voidaan toteuttaa käsikirjoitetulla mukaansatempaavalla tarinalla tai ilman.

Tapahtuma- ja fiilisvideot

Täysi kattaus mahdollisuuksia mieleenpainuvien tapahtumien, kuten messujen, festareiden ja avajaisten taltiointiin. Videot voivat olla mitä tahansa lyhyen koosteen tai koko tapahtuman taltioinnin väliltä. Ikuistamme parhaat tunnelmat upeiksi videoiksi.

Markkinointivideot

Markkinointivideot saavat parhaan näkyvyyden sosiaalisessa mediassa jaettuna. On aika erottua joukosta ja tulla löydetyksi. Markkinointivideot sopivat esimerkiksi tuotteen tai palvelun lanseeraukseen tai lyhyeen esittelyyn. Videot optimoidaan otsikoiden, kuvausten, jakokuvien, kuvasuhteiden ja tekstitysten avulla.

Valokuvaus

Kuvaamme korkealaatuisia valokuvia yrityksesi henkilöstöstä, tuotteista tai palveluista, joita voidaan hyödyntää nettisivujen lisäksi niin sosiaalisessa mediassa kuin printtimainonnassa.

Fade Creative Oy

Kehräämöntie 7, 87400 KAJAANI

045 7872 0906

samu@fadecreative.fi

https://www.fadecreative.fi/