• Toteutettavissa: Koko vuosi, Sopimuksen mukaan
Tilaisuus, tapahtuma tai muuten vain elämän juhlat tulossa? Ronskilla ja reilulla Ranchin tyylillä räätälöityjä paketteja moniin eri tilaisuuksiin, tarvittaessa kuljetettuina suoraan juhlapaikalle!

Ranchin valmiit illanviettopaketit ovat tilattavissa niin kotiin kuin vuokratiloihinkin. Paketit voi helposti noutaa meiltä paikan päältä valmiiksi pakattuina ja palauttaa sopimuksen mukaan. Voimme myös toimittaa ja noutaa paketit. Toimitusmaksut ovat tapauskohtaisia. Ottimet sekä muut tarjoiluastiat tulevat meiltä, jotka tilaisuutenne jälkeen voi laittaa takaisin laatikkoon huoletta likaisena ja me hoidamme ne puhtaiksi, sinun tehtäväksi jää nauttia ruuasta ja itse tapahtumasta!

Mikäli valmiiksi räätälöidyistä kokonaisuuksista ei löydy juuri teille sopivaa illanvietto settiä, niin kaikki on muokattavissa teidän makuun sopiviksi. Myös erityisruokavaliot järjestyvät ennakkoon ilmoitettuna. Kauttamme hoituu myös yritystapahtumat sekä suuremmatkin juoma- ja ruokatarjoilua vaativat juhlat tai festarit osaavan henkilökunnan kera!

Pyydä rohkeasti tarjous, asiakaspalvelu@ranch.fi

 

Catering toimitukset: Kajaani, Paltamo, Ristijärvi ja Sotkamo. Toimitusmaksut ovat tapauskohtaisia.

Ruo­ka­ra­vin­to­la Ranch

Kauppakatu 26, 87100 KAJAANI

+358 8 636 696

asiakaspalvelu@ranch.fi

https://ranch.fi/#Tervetuloa