• Hinta alkaen: 1000 €
  • Toteutettavissa: Koko vuosi, Sopimuksen mukaan
Elämänmakuista puhetta & valmennusta yrityksille ja yhteisöille.

Sisällöt pohjautuvat omaan yrittäjäkokemukseeni ja matkalla hihaani tarttuneisiin oppeihin:

1. Intohimo ja oman polun löytäminen – Pientä seikkailupalveluyritystä pyörittävällä kalamiehellä oli unelma, joka toteutui ja kasvoi suuremmaksi kuin kotivesien ennätyskalat. Kunnes tuli aika lähteä etsimään uutta polkua, jota kulkea. Autan kokemuksellani muitakin olemaan rohkeita, luottamaan unelmiinsa & itseensä ja etsimään omaa polkuaan.

2. Työilmapiiri – Kaikki lähtee asenteesta ja suhtautumisesta elämään! Miten papinpoika rakensi tiimin, jolla oli yhteinen unelma ja kaikkien panoksella oli valtava merkitys?

3. Itsensä johtaminen ja hyvinvointi – Ruuhkavuodet veivät viihteellisen liikunnan lähettilään pisteeseen, jossa oli pysähdyttävä ja pistettävä oman elämän quattro kuntoon. Kerron omakohtaisiin kokemuksiini pohjautuvat vinkit, miten oppia käyttämään kalenteria, lepäämään ja liikkumaan.

4. Nuorisomarkkinointi ja ilmiön rakentaminen – Miten nuoren miehen visio ihmisten viihdyttämisestä ja liikuttamisesta jalostui hullusta ideasta tunnetuksi nuorisobrändiksi ja kansainväliseksi kasvuyritykseksi?

Kysy tarjous erilaisista kokonaisuuksista.

Luo­va­toi­mis­to Sutinen Oy

Kaarreniementie 7, 88610 Vuokatti

+358 40 524 9928

taneli@tanelisutinen.fi

https://tanelisutinen.fi/