• Hinta alkaen: 5 €
  • Toteutettavissa: Koko vuosi, Arkisin, Viikonloppuisin, Kaikkina viikonpäivinä, Päivisin
Puu-uunileipä on yli 100-vuotiaiseen leipäjuureen käsin leivottu kotimaisista jauhoista. Leipä paistetaan uunissa, joka lämpiää kainuulaisella havupuupuristeella ja se tunnetaan kautta maan Pekka Heikkisen puu-uunileipänä. Superpuu-uunileipä on perinteisen puu-uunileivän moderni pikkusisarus! 100% ruistaikina, johon nakattu urakalla rouhetta, siementä ja jyvää. Tervaleipä on täynnä idätettyjä rukiinjyviä ja on maustettu kuhmolaisesta hautatervasta keitetyllä terva-aromilla. On erilainen, tiivis leipä ja sillä on vankka fanikunta ympäri maailman. Mahottoman hyvvää! LEIPÄKASSI, 3 LEIPÄÄ Nappaa kolme vapaavalintaista leipää kassiin! Puu-uunileipä, Superpuu-uunileipä ja päivän vaalea leipä (ohrarieska, kaurasekaleipä, pellavahuupertti tai lauantaileipä)

Pekka Heikkisen leipomon väki on leiponut leivät, kakut ja herkut sekä tarjoillut kahvit kaupunkilaisille ja vieraillemme jo lähes 110 vuotta. Pekka Heikkisen leipomo on maankuulun Puu-uunileivän koti.

Pekkis on ikoninen osa maakuntaamme ja pakollinen pysähdyspaikka jokaiselle Kajaanissa vierailevalle. Syystäkin! Pekka Heikkisen puodissa on vallitsee iloinen sorina, huumava leiväntuoksu, vitriinit sekä hyllyt täynnä erilaisia leipiä, suolaisia&makeita kahvileipiä, leivoksia ja kakkuja. Kahvilan puolella katetaan myös aamuisin maittava puuroaamiainen ja täytetään runsaita evässämpylöitä.

Olemme avoinna joka päivä (arkisin 7-17.30, la 9-16, su 11-16), varaamme isommille ryhmille tarjoilut ennakkoon ja pöydät tarvittaessa. Meiltä voi myös tilata tarjottavat ja maistuvat leipätuliaiset ennakkoon noudettavaksi tai kuljetettavaksi. Tuotteidemme toimitus onnistuu myös sovitusti Kajaanissa sekä iltapäiväksi Sotkamossa ja Kuhmossa. Muut paikkakunnat sovitusti.

Leipomo- ja kon­diit­to­ri­lii­ke Pekka Heikkinen & kumpp

Välikatu 7, 87100 KAJAANI

044 288 5253

leipomo@pekkaheikkinen.fi

https://www.pekkaheikkinen.fi/