• Osallistujamäärä min. 3 hlö
  • Osallistujamäärä max. 30 hlö
  • Toteutettavissa: Arkisin, Päivisin, Sopimuksen mukaan
Paltamon hirsinen kunnantalo sijaitsee kirkonkylällä keskeisesti näkyvällä ja kulttuurihistoriallisesti merkittävällä paikalla.

Paltamon kunnan, Kiinteistö Oy Paltamon Kiehisen ja Kelan asiointipisteen lisäksi kunnantalolla palvelee kesäisin kunnan kesäinfo. Kunnantalon palvelut tuotetaan terveellisissä, turvallisissa ja esteettömissä tiloissa. Kunnantalo on valmistunut kesäkuussa 2022.

Hanke oli kustannuksiltaan n. 2,2 miljoonaa euroa. Rakennuksen bruttopinta-ala on noin 1 000 neliömetriä. Kunnantalon on toteuttanut Rakennusliike Halonen Oy. Rakennustyöt kestivät noin vuoden. Hankesuunnittelu käynnistettiin keväällä 2020. Runkovalinnassa on otettu huomioon rakennuksen kokonaisuuden tavoitteet, toimivuus ja turvallisuus. Materiaalivalinnalla haetaan myös pitkää elinkaarta ja matalia elinkaarikustannuksia sekä ilmastoystävällisyyttä. Hirsirungon on toimittanut ja pystyttänyt Kontiotuote Oy. Rakennuksen pääsuunnittelija oli Tiina Sainila, Saika Design Oy:stä.

Kuntalaiset, yritykset ja yhdistykset voivat hyödyntää kunnantalon yleisiä tiloja mm. erilaisten tilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen.

Lisätiedot

Vierailun yhteyshenkilö viestintäsuunnittelija Minna Härkönen.

Paltamon kunta

Salmelankuja 1, 88300 PALTAMO

+358 44 750 0998

paltamon.kunta@paltamo.fi

https://www.paltamo.fi/