• Hinta alkaen: 1770 €
  • Ohjelman kesto: 4 h
  • Osallistujamäärä max. 60 hlö
  • Toteutettavissa: Sopimuksen mukaan, Kesä
Höyrylaivaristeily Oulujärvellä tarjoaa elämykselliset puitteet kun järjestät asiakastilaisuutta tai vierailua Kainuussa. Aito höyrylaiva on ainutlaatuinen ja intiimi ympäristö tilaisuudellesi. Laivan salongissa on mahdollisuus kokoustaa sekä risteilyllä voi tilauksesta ruokailla tai saunoa. Risteily on loistava tapa tuoda esiin Kajaanin ja Kainuun maisemia sekä historiaa. Risteilyllä ohitamme niin Elias Lönnrotin kuin Eino Leinon kotipaikan Hövelön sekä Paltaniemen kulttuurimaisemat.

Olipa suunnitelmissasi sitten kokous, asiakastilaisuus tai muu vierailu, tarjoaa höyrylaiva S/S Kouta ainutilaatuiset puitteet tilaisuudellesi.

Neljän tunnin risteilyn aikana S/S Kouta vie Kajaanin jokea pitkin Oulujärven Paltaselälle. Paltaselällä kerromme tarinoita Oulujärvestä ja höyrylaivamatkailusta sekä nautimme maittavat pannukahvit. Lisäksi laivan konemestari esittelee yli satavuotiasta höyrykonetta ja sen toimintaa matkan aikana.

Kokousta, asiakastilaisuutta ja yhteistä ohjelmaa varten laivan salongissa on iso taulu-tv tietokoneliitännöin. Laivalla on myös langaton internetyhteys.

Risteilylle annamme täyden tyytyväisyystakuun!

JÄRJESTÄ ELÄMYKSELLINEN TILAISUUS SUOMEN POHJOISIMMALLA HÖYRYLAIVALLA

Tilausristeilyn hintaan sisältyy alkoholiton alkumalja, kahvi-/teetarjoilu meno- ja paluumatkalla pullan kera. Ruokailut voi tilata Kouta Menulta. Ruokatarjoilut tilausristeilyille toimittaa Ravintola Fors.

Laivalla on baari A-oikeuksin. Tilausristeilyn juomatarjoilu voidaan järjestää toiveiden mukaisesti joko kokonaiskulutuksen mukaan, ennakkoon jaetuin juomalipuin tai niin, että jokainen maksaa juomat itse.

Laivassa on myös sauna, joka lämpiää tilauksesta. Sauna ja saunapyyhkeet sisältyvät tilausristeilyn hintaan.

Ja jos alkaa laulattaa, löytyy salongista karaoke-laitteet.

Risteilyn aikataulu (esimerkki, aikataulun voit määrittää tilauksen yhteydessä):

klo 17:00 Lähtö Kalkkisilta, Kajaani

– Alkumalja ja laivaväen tervehdys
– Köydet irti ja kohti Oulujärveä!
– Omaa ohjelmaa
– Ruokailu (tilauksesta)
– Kahvi-/teetarjoilu
– Laivasauna (erikseen sovitusti)
– Mukavaa yhdessäoloa ja risteilystä nauttimista

klo 21:00 Takaisin Kajaanin Kalkkisillan laiturissa

Aurinkoisella säällä voit nauttia risteilystä etukannella ja sateen sattuessa suoja löytyy katetulta keskikannelta tai takakannelta. Laivan salongissa on pöytäistumapaikkoja n. 40 matkustajalle.

Risteilyn aikana on mahdollista vierailla laivan sydämessä eli konehuoneessa, jossa aito höyrykone vie laivaa eteenpäin kattilassa poltettavan puun ja vesihöyryn voimin. Miehistömme kertoo mielellään tarinoita laivasta sekä risteilyn maisemista.

Lisätiedot

Ruoka- ja juomatarjoilut erillisen hinnaston mukaisesti.

Oulujärven Laiva-Osakeyhtiö

Kalkkisillantie 4, 87200 KAJAANI

044 352 3479

tilaus@oulujarviristeilyt.fi

https://oulujarviristeilyt.fi/