• Hinta alkaen: 50 €
  • Toteutettavissa: Koko vuosi, Kaikkina viikonpäivinä
Viihtyisitkö Vuokatissa? Van varmasti!

Vuokatti on Suomen suosituin ympärivuotinen matkailukeskus, jonka neljä selkeää vuodenaikaa antavat aisteille tilaa tuntea. Upea kainuulainen luonto yhdessä Vuokatin alueen monipuolisten aktiviteettien kanssa on kokonaisuus, joka sellaisenaan sopisi sanakirjan kohtaan ”täydellinen”.

Hiihdä, laskettele, patikoi, melo, keilaa, ole, pelaa, rentoudu, herkisty, herkuttele, hemmottele. Tee sitä mikä saa sielusi säkenöimään – täällä siihen kaikkeen on mitä mainioimmat mahdollisuudet. Millainen fiilis, sellaista puuhaa – niin me olemme sen Sinulle ajatelleet.

Vuokatissa ainutlaatuista on kaiken läheisyys. Monipuoliset rinteet, huippukuntoinen latuverkosto, patinkointireitit, kylpylä ja ravintolat löytyvät lähietäisyydeltä kaikenaikaa – tässä ja nyt. Mukavaa ja monipuolista tekemistä riittää koko perheelle.

Me, Break Sokos Hotel Vuokatin väki, toimimme takeena irtiottosi onnistumiselle – tuletpa yksin, kaksin tai suuremmalla porukalla ja mihin vuodenaikaan tahansa, me olemme täällä Teitä varten ja autamme rakentamaan juuri Teille täydellisen elämyksen täällä Vuokatissa – Take a Break!

Break Sokos Hotel Vuokatti