Kainuun vierailijakonsepti
– Made In Kainuu

Kainuulaisissa yrityksissä ja organisaatioissa käy vuosittain satoja kotimaisia ja ulkomaisia vaikuttajia ja vierailijoita, joille on tärkeää tarjota onnistunut vierailukokemus Kainuussa. Omakohtainen, positiivinen kokemus maakunnasta edistää tunnettuutta ja imagoa, yhteistyön syntymistä, ja tätä kautta rahoituksien ja investointien saamista Kainuuseen.    

Kainuun Yrittäjät ja Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy toteuttavat yhdessä Kainuun vierailijakonseptin ja palvelualustan rakentaminen, KARA-hanketta, jossa päätavoitteena on kainuulaisiin yrityksiin ja organisaatioihin tapahtuvan vierailijakonseptin kehittäminen. Hankkeessa toteutetaan koko Kainuun yritys- ja toimijaverkostoa palveleva käyttöalusta yritysvierailutuotteineen ja -kohteineen digitaalisesti varattaviksi onnistuneen ja mieleenpainuvan Kainuu-kokemuksen järjestämiseksi vierailujen yhteydessä.  

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 336 191 €. Hanketta rahoittavat Kainuun Liitto, React-EU EAKR-toimenpiteet (79,50 %), Kajaanin kaupunki, Sotkamon ja Hyrynsalmen kunnat (2,47 %), yksityinen rahoitus (14,85 %, 3,18 %).  Hanketta toteutetaan ajalla 1.6.2021- 31.8.2023. 

CONTACT US OR LEAVE YOUR CONTACT INFORMATION

We will contact you in the way you prefer. – Let’s make sure our guests get to be excited about Kainuu!

Katri Roininen, projektipäällikkö
Kajaanin ammattikorkeakoulu Oy
p. +358 40 356 2293
katri.roininen@kamk.fi

Birit Oksman, projektiasiantuntija
Kainuun Yrittäjät ry
puh. +358 44 493 2622
birit.oksman@yrittajat.fi